Máme pro vás dopravu ZDARMA od 1400,- Kč.

Ano, naše ceny jsou férové!

Přátelé a kamarádi,

zapojili jsme se do báječného projektu Měsíc férových cen.

Měsíc férových cen je iniciativa na podporu českých tvůrců a lokálních značek. Ti ukazují, co vše se skrývá za cenovkou jejich výrobků a proč by u nich zákazníci měli čas od času nakoupit.

Můžete se podívat na článek v Metro - zde.

A teď se pojďme podívat na rozpad cen u nás v kouzelnesvicky.cz :)

 

Kopie návrhu mesic ferovych cen (1)

Pro tuto příležitost jsme si vybrali svíčku ze sójového vosku Nekonečná Láska, která je pro nás symbolem spolupráce, partnerství, lásky. Můžete si vybrat ze dvou vůní. Pokud je pro Vás Láska sladká, pak doporučujeme vůni vanilku a pokud ji vnímáte jako něžnou, laskovou náruč, pak si vyberte vůni bavlnu.

A teď už se pojďme podívat na "rozpad ceny" podrobněji.

  1. Certifikace - bezpečnost, kvalita - to je pro nás na 1.místě a proto používáme velice kvalitní vstupní materiál - sójový, přírodní vosk, prémiové vonné oleje, který mají certifikát IFRA (udělen švýcarskou společností) - svíčky tudíž nejsou toxické a jsou bezpečné pro vás, pro vaše děti, mazlíčky i planetu Zem.
  2. Materiály a nástroje - jak bylo zmíněno, používáme pouze velmi kvalitní vstupní materiály, a ty něco stojí. Sójový vosk je dražší než parafínový (který se získává jako vedlejší produkt při spalování ropy). Sójový vosk se získává ze sójových bobů a sója je obnovitelný zdroj. Vůně, které používáme jsou jedny z nejlepších na trhu - máme ověřeného dodavatele, který disponuje certifikací. Zároveň výroba většího množství svíček s sebou nese i potřebu mnoha nástrojů, což v našem případě jsou zejména nádoby na roztápění vosku, digestoř, různé džezvy, stoly, váhy na měření vosku/vůní, míchadla, úchyty na knoty a další. A dodáme i spoustu prostoru :) Ono uskladnit 100kg vosku, 500 sklenic a skladové zásoby také není úplně jednoduché a není to krabička např. s korálky.
  3. Limitovaná série - snažíme se odlišit od konkurence, a zároveň přinést do našich svíček část sebe a tak vytváříme i limitované edice, které jsou k určité příležitosti, mají něco "speciálního". Například sójová svíčka Kouzelná síla. Ta vznikla jako limitka, ale tak jste si ji oblíbily, že nám zůstala na pořád. Ve svíčce najdete minerální kámen ametyst a ta vůně je přímo božská. Magická, tajemná vůně se santalovým dřevem a mandarinkou připravována v kouzelném kotlíku.
  4. Obsah na sociální sítě - tady asi netřeba nic psát, však nás sledujete na Facebooku i Instagramu, že? Snažíme se pro vás fotit hezké fotky, točit zajímavá videa, sdílet obsah, který by vás mohl zajímat a věříme, že jste s námi rádi :)
  5. Čas na výrobu - výrobu zajišťuje zatím jen Aneta, která výrobou stráví mnohdy mnoho hodin, i těch nočních. Co taková výroba obnáší? Tak nejdříve je to o přípravě prostoru, stolů, aby svíčky mohly hezky usychat na ideálním místě. Příprava skla, upevnění knotů, rozpuštění vosku, míchání s vůněmi. To je převážně o přesném počítání, měření a vážení. Po zaschnutí svíček je potřeba zastříhat knoty, upravit nerovnosti horkovzdušnou pistolí. Pečlivě sklo umýt a přichází na řadu lepení etiket na každou svíčku včetně bezpečnostních instrukcí. A pak se fotí, píšou texty na eshop, sociálně sítě a teprve v tuto chvíli je produkt u vás.
  6. Zákaznická péče - naši klienti s námi rádi konzultují výběr správné vůně, za což jsme moc rádi, protože je pro nás podstatné, aby vám či vašim blízkým svíčka dělala radost. To mnohdy obnáší spoustu emailů/zpráv/hovorů, kde se snažíme poradit co nejlépe, jak umíme. Každý zákazník je pro nás důležitý.
  7. Tvorba obsahu na web/blog a SEO - všechny články, popisky, fotky na web si píšeme zatím sami i proto, že nás to poměrně baví. Baví nás sdílet s vámi naše postřehy či rady a na tomto bychom rádi do budoucna více zapracovali. Chceme vám přinášet více článků o tom, jak propojit vaše záměry s našimi svíčkami. Jak využít svíčky ve smyslu osobního rozvoje. SEO pro nás byla španělská vesnice, takže to jsme odevzdali do rukou zkušených odborníků.
  8. Správa eshopu - jedna věc je, psát články na blog, upravovat fotky, práce v grafických programech, druhá věc je obecně správa eshopu. Náš eshop jsme si tvořili sami s drobnými radami od odborníků. Vytvořit eshop do takové podoby, jak ho vidíte dnes nám trvalo téměř půl roku a stále je co zlepšovat. Zároveň do správy řadíme i odesílání vašich objednávek, s tím spojenou administraci a vyznání se ve všech systémech dopravních společností :)

Toto je asi pro vás to podstatné, co je třeba znát o našich cenách. Samozřejmě je potřeba brát v potaz další náklady, které jsou nemalé a do produktů se  připočítávají - daně, odvody, pojištění, účetnictví, vzdělávání se v oboru, testování nových svíček/vůní, grafické a tiskařské práce, fotografování, osvěta o tom, že sójové svíčky jsou zdravější oproti parafínovým, tvorba katalogů pro velkoobchodní spolupráce a další.

 A tak .. Dáváme ruku na srdce a říkáme, ANO, naše ceny jsou férové!

Děkujeme všem za podporu!

Aneta a Tom