Máme pro vás dopravu ZDARMA od 1400,- Kč.

Naše svíčky voní božsky - a to dokonce, i když nehoří!

Антицеллюлитный баттер с кофе, грейпфрутом и макадмией – La Lavanda - Красота и уют хэндмейд

Pojďte se s námi podívat na naše božské vůně.

Tady použijeme známé české přísloví "Není všechno zlato, co se třpytí".

Stejně tak, jak jsme testovali a analyzovali různé vosky, podívali jsme se na zoubek i vůním do svíček. To byl pro nás na začátku asi největší oříšek, najít 100% spolehlivého dodavatele, který ví, co dělá, když vůně vyrábí také, aby vůně nádherně voněly.

Nyní můžeme s lehkostí v srdci říct, že takového dodavatele máme, ale předcházelo tomu dost AHA momentů. Tak popořadě.

 Měli jsme už perfektní přírodní vosk a tak jsme mu chtěli také dopřát 100% přírodní vůni. Máme mnoha leté zkušenosti s esenciálními oleji, které si kapeme do aroma lampy nebo třeba i mázneme na spánek, když nás bolí hlava.

Jsme přesvědčeni o velice pozitivním vlivu těchto esencí na naše tělo i duši. Takže na začátku byl 100% přírodní esenciální olej jasnou volbou. Také na českém trhu jsme znali poměrně dost firem, které do svíček používají jen tyto esence. Takže jsme nepředpokládali, že by to nebylo zdravé.

"Svíčka s aroma terapeutickými účinky! Wau, to je ono" jsme si říkali. Ale tak se nestalo..

Nebudeme zabíhat do velkým detailů - ve zkratce řečeno - esenciální (éterický) olej bohužel není primárně určen k hoření. Když svíčka hoří, plamen dosahuje okolo 1000 °C a nedohledali jsme žádnou oficiální studii, kde by bylo zkoumáno, že takové teploty esence snese. Dokonce na zahraničních webech se můžete dočíst, že je to vyložené nezdravé a nebezpečné. Testy nemáme, takže nevíme a právě z tohoto důvodu jsme se sáhli po testovaných, certifikovaných vůních, aby byla pro Vás svíčka 100% bezpečná

Používáme vonné oleje, které jsou určené primárně pro svíčky. A tady opět rychlá odbočka. Je mnoho dodavatelů vůní do svíček. Málo z nich má ovšem oficiální certifikaci.

Do našich svíček používáme prémiové certifikované vonné oleje, které mají prestižní certifikát kvality a zdravotní nezávadnosti vydávaný švýcarskou organizací IFRA. Tady je v podstatě ukryta i odpověď na otázku, kterou by si mohl někdo položit :

"A proč vaše svíčky nestojí 100,-Kč ? "

Právě kvůli tomu, že jsme vsadili na Vaši bezpečnost a perfektní kvalitu vůní potažmo vosku. 

Já, Aneta, mám nejraději báječnou vůni santalové dřevo s mandarinkou, které se ukrývá v Kouzelné síle a Tom je úplně odvařený z Barevného života

A opravdu, naše svíčky voní, jak já říkám s oblibou, za tepla i za studena :-) Máme klienty, kteří prý cítí svíčku i když přijdou domů z práce nebo když kolem ní jen projdou a nehoří. Takže nemějte obavy, že byste si koupili svíčku, která nevoní!

Potřebujete poradit s výběrem vůně? Napište nám a my vám pomůžeme vybrat tu nejlepší pro vás či vaše blízké.