Máme pro vás dopravu ZDARMA od 1400,- Kč.

Kouzla, čáry, magie aneb proč vlastně kouzelné svíčky?

stažený soubor (1)

Tady asi u čistě racionálních typů nepochodíme, což je v pořádku, ale my jsme tak nějak vždycky tušili, že je něco mezi nebem a Zemí.

Před 10lety nám naše tehdejší pojetí o životě trochu rozstřelil Carl Gustav Jung. Určitě jste o něm už slyšeli, minimálně ve školních lavicích, když se probírala psychologie.

Jung byl špička ve svém oboru analytické psychologie. Zajímal se o vědomí, nevědomí, sny, mytologii a další. Tehdy to zaujalo především mě, Anetu. Začala jsem se zajímat o osobní rozvoj a narazila jsem na Pjér la Šé'ze, českého psychoterapeuta, který se C.G.Jungem velmi inspiroval. V té době se mi vynořovaly vzpomínky na mé sny z dětství, které v podstatě odrážely to, co jsem v té době žila. Proto mě to velice zajímalo, jak může mít dítě v 8 letech sny o něčem, co se stane v budoucnosti? Na to mi postupně dávaly odpovědi informace od C.G. Junga potažmo Pjéra a já jsem zjistila, že nejsem jenom tělo, ale že je tu i duše, která mě doprovází.

Postupně jsme poté začali s Tomem přehodnocovat naše životní hodnoty a smýšlení. Bylo to o zvědomování si myšlenek, programů, návyků, které nám neslouží.

Je to cesta do našeho nevědomí, kde je ukryto mnoho pokladů, kterých si často nejsme vědomi.

Sebe-láska, sebe-vědomí, sebe-hodnota: slova tak moc používaná a málo kdo tuší, co se za nimi doopravdy skrývá. Tady totiž nastává to pravé KOUZLO.

Zveme Vás na společnou cestu, abyste si mohli tato slova procítit doopravdy. Neudělají to za Vás naše svíčky, ale zvládnete to Vy sami, pokud se na to zaměříteNaše svíčky jsou pouze nástroje. Lze to samozřejmě i jinak. Můžete navštívit mnoho seminářů, meditovat, číst knihy, dívat se na "duchovní průvodce", studovat náboženství nebo prostě jen tak žít dál.. cokoliv. My Vám jen nabízíme : zapalte si svíčku a otočte pozornost do svého nitra.   

Etikety si tvoříme sami. To si vyloženě hrajeme. Se symboly, barvami, obrázky. 

Tvorba samolepek -  to je právě ten kus nás, který můžeme do našeho projektu otisknout nejvíce. Pro nás jsou symboly jazykem duše, stejně tak, jako ve snu s námi hovoří naše nevědomí symbolicky, i my se snažíme o toto ztvárnění. Některé svíčky jsou více symbolické a jsou inspirovány posvátnou vesmírnou geometrií. U jiných je hlavní prvek barva, která zase souvisí s barvami energetických center neboli čaker. Najdete u nás i Astrologické svíčky s minerálním kamenem, které jsou vymazlené jak vůní, tak etiketou.

Další inspirací jsou nám naše vlastní prožitky a zkušenosti. Příkladem je například svíčka Otevřené srdce, protože víme, že se vyplatí naše srdce mít otevřená.A svíčka Kubánský tabák s Dubem také rozhodně stojí za povšimnutí, protože s ní se můžete podívat na své stíny, nepřijaté části nás samotných.U každé svíčky je vždy popisek, s jakým záměrem jsme ji my dva vytvořili. To, jak ji využijete Vy je čistě na Vás. 

Celé to kouzlo je totiž jen o tom, pochopit, že jen Vy tvoříte svůj život. My Vám to jen chceme připomenout.

A to je prostě za nás to nejmocnější kouzlo ze všech!